STORT SOMMERSALG - Spar 50% på mange varer

Spørsmål og svar

Hvordan passer jeg best på saueskinnet mitt?

Hvis du bruker saueskinnet mye kan hårene legge seg litt og floke seg sammen. Da er det lurt å ha en saueskinnsbørste hjemme og re det med jevne mellomrom. Du bør også lufte det i frisk luft en gang innimellom.

Alle unntatt de økologiske skinnene, kan vaskes i vaskemaskin på ullprogram og med såpe for ull. Etter vask bør det lufttørke og rystes. Les mere om hvordan du passer på saueskinnet ditt.

 

Hvordan returnerer jeg bestillingen?

Med i hver pakke kommer en forbetalt returlapp som du kan bruke for å sende retur. Du trenger ikke å utfylle returskjema uten vi tilbakebetaler for de varer vi får i retur. Hvis varen din har en skade når du mottar den, bør du gi oss beskjed før du returnerer.

 

Sertifisering og velferd

Alle skinn på Nordicsheep.no overholder alle lager, regler og følger som minimum EU-standard. Ingen dyr blir slaktet for sitt skinn, uten vi bruker kun rester fra kjøttindustrien, det vil si skinn som ellers bare hadde blitt kastet bort. Vi torr på å bruke så mye som mulig fra dyret i stedet for å produsere syntetiske material som ikke kan nedbrytes i naturen.

Vi har høye krav på våre sauebønder og kontrollerer dem som minimum en gang per år. Noen av kravene våre er at dyrene skal gå i flokk, ha fri tilgang til gress om sommeren og gå ute så mye som mulig.

 

Hvordan kan prisen være så lav?

Nordicsheep er en del av NATURES Collection AS – Europas største produsent og forhandler av saueskinn. Disse volumer betyr at vi kan få prisene ned når det kommer til garving av skinnene og de som blir solgt på Nordicsheep er andresortering av premiumskinn. Noen av skinnene kan derfor ha en søm på baksiden, men dette er ikke noe som kan ses eller merkes på fremsiden. Her kan du lese mere om produksjonen.

 

Har dere butikk man kan besøke?

Dessverre selger vi kun varer online og har ikke butikk. Men hvis du har spørsmål til et produkt eller vil ha flere bilder, er du alltid velkommen å kontakte oss.

 

Dere har trukket penger fra kortet mitt, men bestillingen har ikke gått igjennom

Når du gjør et forsøk til å betale på siden med kort, reserverer vi pengene på kortet ditt. Hvis bestillingen etter det ikke går igjennom eller du angrer bestillingen slettes reservasjonen. Vi har ikke lov å trekke pengene fra kortet før vi sender varen men det kan ta 2-4 bankdager før du ser pengene på kortet igjen, alt etter hvilken bank du har.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account